Tuesday, June 3, 2014

Zeitgeist 2 : Addendum με Ελληνικούς Υπότιτλους

Share & Comment
Οι ταινίες -- ντοκιμαντέρ Zeitgeist δημιουργήθηκαν για να ενημερώσουν και να βάλουν τον κόσμο να σκεφτεί. Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ σίγουρα τουλάχιστον ο τρόπος σκέψης σας θα έχει αλλάξει.
http://www.thezeitgeistmovement.gr


ΠεριγραφήΗ δεύτερη απ’ τις τρεις ταινίες – ντοκιμαντέρ του Peter Joseph η οποία ξεκινάει ως συνέχεια της πρώτης. Εστιάζει στους μηχανισμούς που διέπουν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, μέσω των οποίων τα κράτη παραμένουν πάντα δέσμια των ιθυνόντων των μηχανισμών αυτών που κινούν τα νήματα της οικονομίας κατά το δοκούν και σίγουρα όχι με γνώμονα τα συμφέροντα των λαών.

Στη συνέχεια μιλάει πώς ξεκινάν οι ΗΠΑ τις ενέργειες για να πάρουν αυτό που ζητάνε από άλλες χώρες. Θα μπορούσε εύκολα ο καθένας μας να αμφισβητήσει τα λεγόμενα της ταινίας αλλά το μεγάλο ατού της είναι η συνέντευξη με έναν «οικονομικό δολοφόνο», δηλαδή έναν πρώην διπλωμάτη των ΗΠΑ (του οποίου το σχετικό βιβλίο έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα, πλην όμως έχει «θαφτεί» από τους Αμερικάνους κριτικούς), ο οποίος, σύμφωνα με το βιβλίο και τις δηλώσεις του, παρουσιάζει τις ιμπεριαλιστικές κρυφές μεθόδους -στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος- που ακολουθούν οι ΗΠΑ ανά τον κόσμο. Από τη διαφθορά των κυβερνητικών αξιωματούχων των χωρών του αναπτυσσόμενου κόσμου, στις οποίες οι ΗΠΑ έχουν συμφέροντα, μέχρι τις «εξαφανίσεις» των αντιφρονούντων και τα κατευθυνόμενα πραξικοπήματα, η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ βρίθει από τέτοιες απόκρυφες ιστορίες, σύμφωνα πάντα με τις «αποκαλύψεις» του ντοκιμαντέρ.

Πού μας οδηγούν όλα αυτά; Στο «Venus Project», σύμφωνα με το Zeitgeist, σε έναν κόσμο δηλαδή που θα βασίζεται στην αέναη και δωρεάν παραγωγή ενέργειας (μέσω των Ανανεώσιμων Πηγών), ένα τεχνολογικό επίτευγμα το οποίο ΘΑ μπορούσε να συμβεί άμεσα, αρκεί να το θελήσει η ανθρωπότητα.



Zeitgeist: Addendum 2008
Film Zeitgeist: Addendum is a 2008 documentary film produced and directed by Peter Joseph, and a sequel to the 2007 film Zeitgeist:
The Movie.Directed by Peter Joseph
Produced by Peter Joseph
Music by Peter Joseph
Editing by Peter Joseph
Distributed by GMP LLC
Release dates October 2008
Running time 123 min
Country United States
Language English

Tags:

Written by

This site and its content are free of charge and therefore the site's owner does not gain any financial benefit from the display and / or download of any of images displayed. Gaia Group Created to Offer Knowledge, Education, Through Articles Taken From Established Organizations Like NASA, IRIS, ADRC, NSF and Make Us All Thing About The Destiny of Our Beloved Planet, Our Home, Earth.

0 comments:

Post a Comment

 

About Us


Be One of US! Protect Our Planet!

Gaia Group Channel is part of Gold Life (Gaia Group)

Our FaceBook
Our Group
Gaia Group Friends
Our Web Site
About Gold Life (Gaia Group)
------------------------------------------------------

What's hot ?

Recent Posts

Why to Choose Gaia Group Channel?

Because We Love Nature and We Want to Protect Our Planet!
Our Channel is a daily-updated, Nature Website for everyone who loves Nature, Art, Technology, Photography, Travel and more...
Welcome and Become a Friend of Us !!!
Copyright © Gaia Group / Our Channel | Designed by Templateism.com